Kaksi rekkaa osui toisiinsa ysitiellä Orivedellä – liikenne sujuu taas - Pirkanmaa - Aamulehti

Kaksi rekkaa osui toisiinsa ysitiellä Orivedellä – liikenne sujuu taas

26.2. 7:50

Aamulehti

Ysitiellä eli Jyväskylän tiellä on sattunut kahden raskaan ajoneuvon onnettomuus. Ajoneuvoyhdistelmät olivat tukkeena toisella ajokaistalla niin, että vain toista ajokaistaa voitiin käyttää ja liikenne ruuhkautui. Tiellä oli esteenä myös ajoneuvoista irronneita kappaleita.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen palomestari Jari Hiltunen kertoo onnettomuuden tapahtuneen, kun ajoneuvoti ottivat kylkikosketuksen toisiinsa.

– Tämä johtui tiettävästi siitä, että toisesta ajoneuvosta räjähti rengas.

Ajoneuvoista toinen oli säiliöauto. Sen kylki on vaurioitunut, mutta ajoneuvossa ei ollut lastia eikä siitä siis vuotanut nesteitä.

Onnettomuudessa ei loukkaantunut kukaan.

Onnettomuuden raivauksessa kului kolmisen tuntia.

Päivystävä palomestari Juuso Nummela kertoi 8.30 aikaan perjantaiaamuna, että pelastuslaitos oli poistunut onnettomuuspaikalta ja poliisi ohjasi liikennettä.

Paikalle odotettiin tuolloin hinausautoja, jotta ajoneuvot saadaan siirrettyä pois. Ajoneuvoista toinen oli tiellä, toisen vetoauto ojassa.

Onnettomuus sattui jonkin verran Orivedeltä Jyväskylän suuntaan, lähellä Talviaisten liittymää noin puoli kahdeksalta perjantaiaamuna.

26.2.2021 kello 8.32: Lisätty päivystävän palomestarin Juuso Nummelan kommentit ja tieto siitä, ettei onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?