Onnettomuus Ysitiellä Tampereen ja Oriveden välillä - Pirkanmaa - Aamulehti

Rekka ja henkilöauto kolaroivat Oriveden liittymässä – henkilöauton kuljettaja loukkaantui

Rekka ja henkilöauto kolaroivat Ysitien ohituskaistoilla Tampereen ja Oriveden välillä. Yksi ajokaistoista oli suljettu liikenteeltä.

Onnettomus tapahtui Orivedeltä Tampereen suuntaan johtavassa liittymässä.­

19.1. 12:49 | Päivitetty 19.1. 16:00

Aamulehti

Ysitiellä Oriveden liittymässä tapahtui liikenneonnettomuus tiistaina alkuiltapäivästä. Fintrafficin tieliikennekeskus sai tiedon onnettomuudesta tiistaina kello 12.35.

Toinen ajokaista oli suljettu onnettomuuden vuoksi liikenteeltä, ja liikenne ruuhkautui. Onnettomuus sattui kohdassa, jossa Orivedeltä tuleva ramppi yhtyy Ysitiehen. Tiellä oli yksi lisäkaista Orivedeltä Tampereen suuntaan.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen ensitietojen mukaan rekka ja henkilöauto kolaroivat ohituskaistoilla, jotka sijaitsevat Orivedeltä Tampereen suuntaan.

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan henkilöauto oli tullut rekan kaulaa päin. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut hengenvaarallisesti, mutta hänen vammansa vaativat sairaalahoitoa.

Päivitys 19.1.2021: Pelastuslaitos tarkensi, että onnettomuus on tapahtunut ohituskaistoilla, ei Yliskyläntien liittymässä. Sen vuoksi jutussa ollut kartta on poistettu ja juttua päivitetty pelastuslaitoksen tietojen mukaan.

Oikaisu 19.1.2021 kello 13.56: Onnettomuus sattui Oriveden liittymässä, ei Tampereen suuntaan olevilla ohituskaistoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?