Yksi loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Sastamalassa, kolme autoa osallisina - Pirkanmaa - Aamulehti

Yksi loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Sastamalassa, kolme autoa osallisina

Onnettomuushetkellä tie oli lumisen sohjoinen.­

4.12.2020 12:46

Aamulehti

Valtatiellä 11 eli Porintiellä sattui liikenneonnettomuus Sastamalassa Mouhijärvellä perjantaina. Onnettomuudessa loukkaantui yksi ihminen vakavasti.

Osallisina oli kolme henkilöautoa.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen paikalla ollut palomestari Teemu Turtonen kertoo, että onnettomuus sattui, kun Mouhijärven kirkonkylältä tullut henkilöautoilija kääntyi valtatielle 11 Tampereen suunnasta tulleen henkilöauton eteen. Autot törmäsivät lähes nokikkain, ja Mouhijärveltä tulleen auton perään osui vielä toinenkin henkilöauto, joka myös tuli Tampereen suunnasta.

– Autoissa oli vain kuljettajat. Mouhijärveltä kääntyneen henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon. Kaksi muuta kuljettajaa oli kunnossa ja he pääsivät jatkamaan matkaansa taksilla.

Liikenne oli suljettu Tampereelta päin tultaessa Häijään liikenneympyrän kohdalla.

– Liikenne oli pakko katkaista kun ihmiset ajoivat lujaa vauhtia onnettomuuspaikan ohi. Ei mitään tolkkua, Turtonen sanoo.

Tie oli onnettomuuspaikalla liukas.

– Taisi olla talven ensimmäinen kerta, kun valtatiekin oli valkoisena lumesta. Liukasta on, pakkasta puoli astetta, Turtonen kuvailee pöperökeliä.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen puoli yhden aikaan perjantaina alkuiltapäivällä.

Tieliikennekeskus ilmoitti kello 13.26, että tilanne paikalla oli ohi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?