Entinen rekkakuski Peter Dörig perusti erikoisen juustolan – Nyt se saa ohikulkijat pysähtymään pienessä pirkanmaalaisessa taajamassa

Häijään Herkkujuustola on nyt kaksi vuotta tehnyt suut makeaksi ja Peter Dörigistä velhon. Hän aloitti rekkakuskina, mutta päätyi lopulta ammattiin, jota kavahti lapsena.

Peter Dörigin kypsyttämö on täynnä juustoja. Tässä on yksi pitkään muhivista herkuista.

Aamulehti, Häijää

Kyllä se on niin, että juusto on verta sakeampaa, vaikka haaveilisi rekkakuskin urasta.

Jotenkin näin on mennyt elämä Peter Dörigillä, joka tahtoi ja ryhtyi rekkakuskiksi ja tekeekin nyt juustoja. Kuten juustomestarit isänsä, isoisänsä, kaksi veljeään, meijerilaborantti siskonsa ja...

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut