Harri Vuorenpää on Pirkkalan perussuomalaisten pormestariehdokas - Pirkanmaa - Aamulehti

Perussuomalaiset valitsi Harri Vuorenpään Pirkkalan pormestariehdokkaaksi

Kokoomus ja sdp ovat nimenneet ehdokkaansa Pirkkalan pormestariksi jo aikaisemmin.

14.11.2020 9:44 | Päivitetty 15.11.2020 11:18

Aamulehti

Pirkkalan perussuomalaiset kertoo valinneensa syyskokouksessaan 6. marraskuuta yksimielisesti pormestariehdokkaakseen ensi kevään kuntavaaleihin Pirkkalan perussuomalaisten puheenjohtajan Harri Vuorenpään.

Ehdokkaansa ovat aikaisemmin julkistaneet ainakin Pirkkalan kokoomus, jonka riveistä jatkoa tavoittelee istuva Pirkkalan pormestari Marko Jarva, sekä Pirkkalan sdp ja sitoutumattomat, joiden ehdokas on Pirkkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen (sd.). Pirkkalan vihreiden ehdokkaaksi on valittu Sirpa Repo.

Vuorenpää on toiminut kuntapolitiikassa Pirkkalassa vuodesta 2012 lähtien. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa valtuustoryhmän puheenjohtajana, ympäristölautakunnan jäsenenä sekä valiokunnissa ja työryhmissä. Hän on Pirkkalan kunnanhallituksen jäsen ja perussuomalaisten Pirkanmaan piirin puheenjohtajan sekä puoluehallituksen jäsenen.

– Pirkkala on elinvoimainen kunta, jonka ei pidä luovuttaa päätösvaltaa asioistaan muualle yhtään enempää kuin on tarvis. Esimerkiksi seutuyhteistyö on kannatettavaa, mutta liikaa ei pidä mennä seudun sanelun mukaan, Vuorenpää sanoo tiedotteessa.

Sdp valitsi Taru Tolvasen Pirkkalan pormestariehdokkaaksi

Juttua päivitetty 15.11.2020 kello 11.18: Lisätty tieto Pirkkalan vihreiden pormestariehdokkaasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos