Kuka ilahdutti Siivikkalan asukkaita rakentamalla sulkapalloverkon joutomaalle? – ”Ei se ainakaan kaupungin ole” - Pirkanmaa - Aamulehti

Kuka ilahdutti Siivikkalan asukkaita rakentamalla sulkapalloverkon joutomaalle? – ”Ei se ainakaan kaupungin ole”

Itse rakennettu sulkapalloverkko on ilahduttanut Ylöjärven Siivikkalan asukkaita.

Ylöjärven Siivikkalassa sijaitsevalle joutomaalle ilmestyi vapun jälkeen itse rakennettu sulkapalloverkko.

13.5.2019 10:18 | Päivitetty 13.5.2019 10:26

Ylöjärven Siivikkalassa Laatokantiellä sijaitsevalle joutomaalle ilmestyi vapun jälkeen sulkapalloverkko, kaksi mailaa sekä sulkapallo.

Sulkapalloverkko on selkeästi jonkun itse tekemä ja myös mailat sekä sulkapallo on tuotu paikalle yksityishenkilön toimesta.

Tempaus on ilahduttanut kaupunkilaisia, ja aihetta koskeva sosiaalisen median päivitys on kerännyt useampia kiitteleviä kommentteja alueen asukkailta.

– Kyllä sen täytyy olla yksityishenkilön rakentama, sillä ei se ainakaan kaupungin ole, kommentoi Ylöjärven kaupungin työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpään asiaa Aamulehdelle maanantaina.

Tanhuanpään mukaan kaupunki suhtautuu vastaavanlaisiin tempauksiin lähtökohtaisesti positiivisesti, mutta muistuttaa, että periaate on se, että lupa pitää kysyä etukäteen.

– Tärkeintä on, että tämä tai mikä tahansa muu rakennelma on turvallinen eikä siitä aiheudu kenellekään vaaraa.

Ulkoliikuntapaikkoja kunnostetaan

Tanhuanpää kertoo, että vaikka jalkapallomaalien tai muiden vastaavien rakentaminen olisi kaupunkilaisille mieluisaa esimerkiksi talkootyönä, ei ole suotavaa että kaikkea rakennellaan.

– Kaupunki on se taho, joka vastaa ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta. Olemme myös panostaneet tähän paljon lähivuosien aikana.

Tanhuanpää sanoo, että virikkeistä on ollut Ylöjärvellä pulaa aikaisempina vuosina, mutta nyt kaupungin taloustilanteen parannuttua on ulkoliikuntapaikkoja ryhdytty parantamaan.

– Viime vuonna kunnostimme yhden monitoimikentän, tänä vuonna kunnostamme kaksi. Lisäksi korjaamme leikkipuistoja pesäpallokenttiä sekä jalkapallokenttiä.

Tanhuanpään mukaan ulkoliikuntapaikkojen kunnostaminen on vastaus kaupunkilaisten toiveisiin.

Uskon, että esimerkiksi juuri tämän sulkapalloverkon rakentaminen on ollut osaltaan toive yhteisestä liikuntapaikasta, Tanhuanpää toteaa.

Laatokantiellä sijatseva sulkapalloverkko on ihastuttanut myös sosiaalisen median kanavassa, jossa se on myös kerännyt

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut