YIT Tampere-Pirkkala - Pirkanmaa - Aamulehti

YIT voitti isoja urakoita – tekee päällystystöitä myös Tampere-Pirkkalan lentokentällä

YIT kertoo voittaneensa alkuvuoden kilpailutuksissa lukuisia valtion päällystysurakoita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Voitetuista urakoista yhtiö kirjaa kuluvan vuoden ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan noin 70 miljoonaa euroa.

10.4.2019 8:49

Loppuosa voitetuista valtion päällystysurakoista kirjataan YIT:n mukaan tilauskantaan vasta toisella vuosineljänneksellä.

Seuraavat urakat kirjataan tilauskantaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Suomessa YIT on voittanut ELY-urakoita Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Pohjois-Savossa. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 165 000 tonnia.

Valtion päällystysurakoiden lisäksi YIT toteuttaa Helsinki-Vantaan, Tampere-Pirkkalan ja Kittilän lentokenttien päällystystyöt vuonna 2019. Näiden urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 70 000 tonnia.

Norjassa YIT on voittanut valtion urakoita Itä-, Länsi-, Etelä- ja Pohjois-Norjassa yhteensä 13 kappaletta. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 270 000 tonnia.

Ruotsissa YIT on voittanut Ruotsin liikenneviraston urakoita Tukholman seudulla ja Keski- sekä Pohjois-Ruotsissa. Urakoiden yhteenlaskettu asfalttimassamäärä on noin 150 000 tonnia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos