Ruokafoorumi pohtii, miten ruokaa tuotetaan tulevaisuudessa - Pirkanmaa - Aamulehti

Ruoantuotannossa on iso ongelma, joka vaatii korjaamista – Pirkanmaalta löytyy hyvä esimerkki: ”Myynti jo kahden miljoonan euron luokkaa”

Ahlmanin projektipäällikkö Antti Luomala on perustanut Sastamalassa sijaitsevan kotinsa pihapiiriin puutarhan. Hän kertoo, että tarkoituksena on kokeilla kuinka hän pystyisi tuottamaan kasviksia ja vihanneksia älykkäästi. Luomala on yksi Pirkanmaan Ruokafoorumin taustajoukkoihin kuuluvista. ­

21.10.2020 8:29 | Päivitetty 21.10.2020 8:31

Aamulehti

Mistä pirkanmaalaisten ruoka tulee ja kuinka ja missä sitä tuotetaan tulevaisuudessa? Entä millaisia toimia tarvitaan, jotta ruokaa voidaan valmistaa kestävästi? Tähän etsitään vastauksia keskiviikkona, kun alan asiantuntijat, tuottajat ja hankekehittäjät keskustelevat asiasta ensimmäisessä Pirkanmaan Ruokafoorumissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?