Ahlmanin projektipäällikkö Antti Luomala on perustanut Sastamalassa sijaitsevan kotinsa pihapiiriin puutarhan. Hän kertoo, että tarkoituksena on kokeilla kuinka hän pystyisi tuottamaan kasviksia ja vihanneksia älykkäästi. Luomala on yksi Pirkanmaan Ruokafoorumin taustajoukkoihin kuuluvista. Kuva: Eriika Ahopelto
Satu Peltola
21.10.2020 8:29 | Päivitetty 21.10.2020 8:31
Aamulehti
Mistä pirkanmaalaisten ruoka tulee ja kuinka ja missä sitä tuotetaan tulevaisuudessa? Entä millaisia toimia tarvitaan, jotta ruokaa voidaan valmistaa kestävästi? Tähän etsitään vastauksia keskiviikkona, kun alan asiantuntijat, tuottajat ja hankekehittäjät keskustelevat asiasta ensimmäisessä Pirkanmaan Ruokafoorumissa.