Uutta tietoa Ylöjärven onnettomuudesta: Kuljettaja lähti ohittamaan, mutta ei päässyt enää sohjon yli takaisin omalle kaistalleen - Pirkanmaa - Aamulehti

Uutta tietoa Ylöjärven onnettomuudesta: Kuljettaja lähti ohittamaan, mutta ei päässyt enää sohjon yli takaisin omalle kaistalleen

Kahden auton onnettomuus ei aiheuttanut vakavia henkilövahinkoja.

1.2.2020 16:01 | Päivitetty 1.2.2020 17:19

Aamulehti

Kolme ihmistä loukkaantui lievästi kolariin päättyneessä ohitustilanteessa Ylöjärvellä lauantaina iltapäivällä.

Päivystävän palomestarin Jarkko Pietiläisen mukaan henkilöauto oli ohittamassa toista Uudella Kuruntiellä, kun se ei enää päässyt kaistojen välille muodostuneen sohjovallin yli takaisin omalle kaistalleen.

Tämän seurauksena auto lähti heittelehtimään ja törmäsi vastaan tulevaan henkilöautoon. Ohittavassa autossa ollut kuljettaja sekä vastaan tulleessa autossa olleet kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat lievästi.

Onnettomuuden tarkempi paikka on Elovainion ja Viljakkalantien välisellä osuudella. Autot jäivät tielle kaiteiden väliin, ja onnettomuuden raivaustyöt haittasivat hetken liikennettä.

Onnettomuus siirtyi poliisin tutkittavaksi.

Palomestari Pietiläinen muistuttaa, että ajokeli on nyt erittäin huono ja se tulisi huomioida etenkin, kun harkitsee, kannattaako edellä ajavia lähteä ohittamaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut