Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä toiminut autoliike on hakenut konkurssiin - Pirkanmaa - Aamulehti

Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä toiminut autoliike on hakenut konkurssiin – yrityksellä lähes puolen miljoonan euron velat

Yritys jätti hakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen viime viikon perjantaina.

Konkurssiin haettu yritys on pyörittänyt autokauppaa aivan Ideaparkin naapurissa.­

5.11.2019 10:55 | Päivitetty 6.11.2019 17:06

Aamulehti

Tampereelle vuonna 2016 rekisteröity oy Senimen ltd on jättänyt konkurssihakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen. Yrityksellä on aputoiminimi Autosinulle.com, joka on pyörittänyt autokauppaa Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä.

Yhtiön hallitus päätti konkurssiin hakemisesta 31. lokakuuta. Yritys jätti konkurssihakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen seuraavana päivänä 1. marraskuuta.

Yritys perustelee hakemustaan sillä, että hakija on maksukyvytön ja kykenemätön maksamaan velkojaan niiden erääntyessä.

Konkurssihakemuksen mukaan yrityksen velat 10 suurimmalle velkojalle ovat yhteensä lähes 469 000 euroa. Suurin avoin velka on 300 000 euron velka Cloudberry Capital oy:lle, jonka toimitusjohtaja on myös Vincitin toimitusjohtajana tunnettu Mikko Kuitunen.

Konkurssiin hakeutuneella yrityksellä on lisäksi useita avoimia velkoja rahoitusyhtiö Santander Consumer Finance oy:lle. Velkoja on myös Tullille ja Danske Bankille.

Käräjäoikeus ei ole vielä asettanut yrityksen pyytämää asianajajaa pesänhoitajaksi, joten hän ei voi kommentoida yrityksen konkurssihakemukseen liittyviä asioita.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat