Asuntovaunu lähti heittelehtimään ja osui keskikaiteeseen läntisellä kehätiellä – Liikenne oli poikki tunnin – ”Autojonot olivat välittömästi Pirkkahallille asti” - Pirkanmaa - Aamulehti

Asuntovaunu lähti heittelehtimään ja osui keskikaiteeseen läntisellä kehätiellä – Liikenne oli poikki tunnin – ”Autojonot olivat välittömästi Pirkkahallille asti”

Tie on toistaiseksi suljettu Kurikan liittymän jälkeen Vaasaan suuntaan.­

27.10.2019 18:01 | Päivitetty 27.10.2019 19:01

Aamulehti

Pirkkalassa Tampereen läntisellä kehätiellä tapahtui hieman ennen iltakuutta liikenneonnettomuus, joka katkaisi liikenteen tunnin ajaksi.

Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsi lähellä Pirkkalan ABC-asemaa, Vaasan suuntaan menevillä kaistoilla.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksen päivystävä palomestari Pauli Keskinen kertoo, että onnettomuus tapahtui, kun auto, joka veti perässään asuntovaunua, lähti toistaiseksi tuntemattomasta syystä heittelehtimään ja törmäsi keskikaiteeseen. Onnettomuuden seurauksena vaunu irtosi vetoautosta ja tukki liikenteen.

Keskinen kertoo, että onnettomuudessa ei ollut osallisena muita henkilöitä kuljettajan lisäksi.

Keskisen mukaan tie oli suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikan kohdalla noin tunnin ajan, jonka aikana liikenne ruuhkautui pahoin.

– Heti meni ruuhka päälle ja autojonot olivat välittömästi Pirkkahallille asti, Keskinen kuvailee liikennekaaosta.

Onnettomuus myös Jankassa

Keskinen kertoo, että myös Tampereen Jankassa, Alasniitynkadun ja Ristinarkuntien risteyksessä tapahtui hieman ennen iltakuutta liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisena bussi sekä henkilöauto.

–Onnettomuus tapahtui risteysalueella, kun kääntymässä ollut bussi osui risteykseen tulleen henkilöauton vasempaan kylkeen, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Joonas Suikkanen.

Suikkasen mukaan molempien ajoneuvojen tilannenopeus oli onnettomuushetkellä pieni.

Henkilöautossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä. Bussin kyydissä oli alle kymmenen henkilöä. Suikkanen kertoo, että ensihoito tarkisti kaikkien voinnin paikan päällä, eikä kukaan loukkaantunut tilanteessa.

Aamulehti seuraa tilannetta.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat