Sekava nainen varasti Mersun Parkanossa – Auton omistajan tuttava seurasi autoa ja sai vietyä kuljettajalta avaimet - Pirkanmaa - Aamulehti

Sekava nainen varasti Mersun Parkanossa – Auton omistajan tuttava seurasi autoa ja sai vietyä kuljettajalta avaimet

Parkanossa varastettiin Mercedes-Benz torstai-iltana. Auton omistajan tuttava sattui näkemään varastetun auton Parkanontiellä Mäntypirtin kohdalla ja seurasi sitä. ­

3.1.2020 7:29

Parkanossa sijaitsevan huoltoaseman pihasta varastettiin torstai-iltana Mercedes-Benz -merkkinen henkilöauto. Auton omistajan tuttava ilmoitti hätäkeskukseen lähellä puoliyötä, että oli nähnyt auton Parkanontiellä Mäntypirtin kohdalla. Hän seurasi autoa Aureentielle.

Siellä Mersu pysähtyi tien sivuun ja autosta nousi naiskuljettaja. Hänellä oli kääntöveitsi kädessään ja hän seisahtui auton viereen juomaan olutta. Autoa seurannut sai otettua Mersun virtalukosta virta-avaimet haltuunsa, ja paikalle hälytetty poliisipartio otti sekavan naisen kiinni.

Hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen täyttävät lukemat. Myös huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille.

Naista epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisipartio toi hänet Tampereen poliisiasemalle päihtyneiden säilytystiloihin selviämään.

Pakettiauto seilasi Ideaparkinkadulla

Lempäälässä Ideaparkinkadulla pakettiauto seilasi huomiota herättävästi pitkin tietä torstaina illansuussa. Poliisi tarkasti autoa ajaneen miehen ajokunnon ja totesi tämän olevan tukevassa humalassa.

Partio toimitti miehen ensiapu Acutaan Tampereelle verikokeisiin, otti häneltä ajokortin ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?