Liikenneonnettomuus Lempäälässä – Yksi ajokaista on suljettu - Pirkanmaa - Aamulehti

Peräänajo moottoritiellä Lempäälässä, autot vaurioituivat ajokelvottomiksi – onnettomuushetkellä ajonopeus 120 kilometriä tunnissa

Liikenteelle oli haittaa Tampereen ajosuunnassa.

11.8.2019 22:57 | Päivitetty 12.8.2019 8:32

Aamulehti

Lempäälässä moottoritiellä tapahtui liikenneonnettomuus myöhään sunnuntai-iltana. Kyseessä oli kahden henkilöauton peräänajo.

Onnettomuus sattui kolmostiellä Valkeakoskentien kohdalla. Osallisina oli kaksi henkilöä, joista toinen loukkaantui lievästi.

Sisä-Suomen poliisin mukaan ajonopeus oli onnettomuuden tapahtuessa 120 kilometriä tunnissa. Molemmat autot vaurioituivat ajokelvottomiksi ja ne hinattiin paikalta.

Edessä ajava kuljettaja näki takana tulleen ajoneuvon lähestyvän häntä ja kertoo odottaneensa auton siirtyvän ohituskaistalle ohitusta varten. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan takana tullut ajoi suoraan auton perään.

Poliisin mukaan auton perään ajanut ei osannut sanoa mitään syytä tapahtuneelle, vaan arvioi, että hänen keskittymisensä oli herpaantunut.

Edellä ajaneen ajoneuvon kuljettaja toimitettiin Valkeakosken aluesairaalaan tarkastettavaksi. Peräänajajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kolari haittasi liikennettä Vaihmalan liittymästä Tampereen suuntaan. Yksi ajokaista oli suljettu.

Pelastuslaitos sai onnettomuudesta hälytyksen kello 22.39.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: