Luottamuspula johti lautakunnan ja jaoston erottamiseen – yksi jäsenistä ilmoittautui syylliseksi - Pirkanmaa - Aamulehti

Luottamuspula johti lautakunnan ja jaoston erottamiseen Valkeakoskella – yksi jäsenistä ilmoittautui some-vuodon lähteeksi

Valkeakoskella syntyi kiista sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen yksilöhuoltojaoston kokouksesta marraskuussa 2019. Kohu syntyi, kun luottamushenkilöt huomasivat sosiaalisessa mediassa yhtä jaoston päätöstä koskevan päivityksen. Sen oli kirjoittanut päätöksen asianosainen, joka oli saanut tiedon päätöksestä yhdeltä jaoston jäseneltä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Järvinen kävi kokouskuvioita läpi hallintojohtaja Anne Laukkasen (keskellä) ja valtuuston puheenjohtajan Marja Heikkisen kanssa ennen kokouksen alkamista.

11.2.2020 7:05

Maanantai-iltaisen Valkeakosken kaupunginvaltuuston kokouksen dramaattisin ja ehkä myös odotetuin puheenvuoro kuultiin, kun valtuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan ja sen alaisen yksilöhuoltojaoston jäsen Tarja Ahonen (sin.) käveli puhujapönttöön valtuutettujen eteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos