Tampere ja Ylöjärvi karsivat ratikan ratahaarojen vaihtoehtoja - Pirkanmaa - Aamulehti

Tampere ja Ylöjärvi karsivat ratikan ratahaarojen vaihtoehtoja - Nämä mahdolliset ratikkareitit ovat mukana jatkosuunnittelussa

11.11.2019 19:15 | Päivitetty 11.11.2019 19:22

Aamulehti

Tampereen kaupunginhallitus karsi maanantaina järjestetyssä kehittämiskokouksessa Pirkkalan, Kangasalan ja Ylöjärven mahdollisten ratikkasuuntien vaihtoehdot kahteen ja linjasi, mitkä aikaisemmin esillä olleista reittivaihtoehdoista etenee Tampereen puolella jatkosuunnitteluun.

Ylöjärvi, Kangasala ja Pirkkala tekevät päätökset linjauksista omilla alueillaan.

Koilliskeskuksen ja Kangasalan Lamminrahkan ratahaaralla jatkosuunnitteluun valittiin Tampereen puolella linjausvaihtoehdot Piettasenkatu ja Mäentakusenkatu jatkettuna idässä Käpylehmänpuiston reittiä.

Hervannan ja Kangasalan Saarenmaan ratahaaralla vaihtoehdot Kauhakorvenkatu ja Kehätie.

Härmälän ja Pirkkalan suunnan ratahaaralla jatkosuunnitteluun valittiin Hatanpään kohdalla vaihtoehto Hatanpään valtatie sekä Lahdenperänkadun ja Partolan välillä vaihtoehdot Nuolialantie Partolan kautta kulkevalla alavaihtoehdolla sekä Ilmailunkatu.

Lielahden alueen ja Ylöjärven suunnan ratahaaralla jatkosuunnitteluun valittiin Lielahden ja Teivon välillä vaihtoehdot Ryydynpohja ja Radanvarsi.

Samaa asiaa käsiteltiin maanantaina myös Ylöjärven kaupunginhallituksen kokouksessa.

Ylöjärven puolella jatkosuunnitteluun valittiin päätösehdotuksen mukaisesti Lielahden ja Teivon välillä vaihtoehdot Ryydynpohja ja Radanvarsi, Teivon ja Soppeenmäen välillä vaihtoehdot Kantatie ja Mikkolantie sekä Soppeenmäen ja Kirkonseudun välillä vaihtoehdot Asemantie ja Kirkko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: