Uutta tietoa Sastamalan nokkakolarista: Auto suistui päin toista sohjoisella tiellä – ehti jarruttaa - Pirkanmaa - Aamulehti

Uutta tietoa Sastamalan nokkakolarista: Auto suistui päin toista sohjoisella tiellä – ehti jarruttaa

Kahden henkilöauton onnettomuus sattui Sastamalassa tiellä 252 sunnuntaina. Poliisin tutkinta on vasta alkuvaiheessa.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme ihmistä.

23.2.2020 13:09 | Päivitetty 24.2.2020 13:18

Aamulehti

Sastamalassa sunnuntaina sattuneen kahden henkilöauton nokkakolarin tutkinta on alkuvaiheessa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pauli Pitkäkoski Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tie 252 oli onnettomuushetkellä sohjoinen ja liukas. Ilmeisesti tästä syystä toinen henkilöautoista ajautui päin toista. Autot ajautuivat edelleen tienpenkalle.

Toisessa onnettomuusautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Pitkäkosken tietojen mukaan kaksi henkilöä vietiin onnettomuuspaikalta tarkastettavaksi. Hänellä ei ole tarkempaa tietoa onnettomuusautoissa olleiden tilasta. Onnettomuuspaikalla kävi myös lääkärihelikopteri.

Autot törmäsivät suoralla tiellä. Pitkäkoski arvioi, että toista päin ajautunut auto oli ehtinyt jarruttaa ennen törmäystä.

Tapauksen tutkinta etenee osapuolten kuulemisella. Pitkäkoski ei vielä maanantaina osannut sanoa, koska osapuolia päästään kuulemaan.

Alustava rikosnimike on liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Nokkakolari sattui Houhajärven kohdalla noin kello 13 sunnuntaina. Tie 252 oli noin 50 minuutin ajan poikki liikenteeltä onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut