Iltapäivätoiminnan ohjaajille esteettömyyspalkinto Ylöjärvellä - Pirkanmaa - Aamulehti

Iltapäivätoiminnan ohjaajille esteettömyyspalkinto Ylöjärvellä – ”Halusimme palkita niitä, jotka tekevät työtä erityisryhmien hyväksi”

Esteettömyyspalkinnon myönsi Ylöjärven kaupungin vammaisneuvosto. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esiin esteettömyyttä, tasa-arvoista kohtelua ja saavutettavuutta edistäviä toimia.

Ylöjärvellä kaksi iltapäivätoiminnan ohjaajaa palkittiin esteettömyyspalkinnolla. Kuvituskuva.

26.4.2019 20:55

Aamulehti

Ylöjärven kaupungin ensimmäisen esteettömyyspalkinnon ovat saaneet iltapäivätoiminnan ohjaajat Pirjo Laine ja Minna Ristiluoma.

Palkintoperusteluissa kerrotaan, että Laine ja Ristiluoma ovat hoitaneet jo yli 10 vuoden ajan 7–15-vuotiaiden kehitysvammaisten koululaisten iltapäivätoiminnan sekä koulun loma-aikojen hoidon.

Palkitut työskentelevät kehitysvammaisten koululaisten iltapäivätoiminnassa Ylöjärven yhtenäiskoululla.

– Minna ja Pirjo tekevät pyyteetöntä työtä lasten eteen täysin lasten tarpeiden ehdoilla, palkintoperusteluissa kerrotaan.

Esteettömyyspalkinnon myönsi Ylöjärven kaupungin vammaisneuvosto.

Laine ja Ristiluoma saivat kunniakirjojen lisäksi onnittelukukat.

Palkinnosta toivotaan perinnettä

Palkinnon tarkoituksena on kiinnittää huomiota toimintaan, joka edistää esteettömyyttä, saavutettavuutta ja erityisryhmien tasa-arvoista kohtelua.

Vammaisneuvosto kysyi alkuvuodesta ehdotuksia esteettömyyspalkinnon saajaksi.

– Saimme useita hyviä ja varteenotettavia ehdotuksia – joukossa oli niin henkilöitä, yrityksiä kuin kiinteistöjäkin, kertoo neuvoston puheenjohtaja Aki Leppänen tiedotteessa.

– Tällä ensimmäisellä kerralla halusimme palkita ihmisiä esteettömyyden takana eli niitä, jotka tekevät työtä erityisryhmien hyväksi.

Ylöjärven vammaisneuvosto toivoo, että palkitsemisesta muodostuu perinne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut