Kaahailija törmäsi liiteriin, päätyi puskan läpi omakotitalon pihaan ja jätti surkean näyn jälkeensä Akaassa – ”Anoppi oli kyllä havahtunut kauheaan rysäykseen, mutta ei ollut varma, oliko se unta” - Pirkanmaa - Aamulehti

Kaahailija törmäsi liiteriin, päätyi puskan läpi omakotitalon pihaan ja jätti surkean näyn jälkeensä Akaassa – ”Anoppi oli kyllä havahtunut kauheaan rysäykseen, mutta ei ollut varma, oliko se unta”

Akaassa on ollut liikkeellä holtiton kaahailija lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kuvat todistavat, millaista jälkeä musta auto jätti jälkeensä.

Aamuyön tunteina pihaan suistunut autoilija aiheutti tuhoa Annen Nenosen appivanhempien pihaan.

12.5.2019 21:33

Aamulehti

Äitienpäivä aukesi erikoiseen näkyyn Anne Nenosen appivanhempien pihassa Akaassa. Punaisen omakotitalon piha-alue oli yön aikana myllätty kurjaan kuntoon, kun joku oli ajanut pihaan kovalla vauhdilla ja törmäillyt pihalla olleisiin autoon, roska-astiaan ja pihamäntyyn.

Nenonen kertoo, että renkaanjäljet ja reitti näkyvät pitkän matkan päästä talolle johtavalla hiekkatiellä.

– Auto osui ensin tien toisella puolella olevaan liiteriin, ilmeisesti lensi sitten pusikon lävitse pihaan ja törmäsi roska-astiaan, pihalla olevaan mäntyyn ja minun autooni, Nenonen kuvailee.

Nenonen arvioi, että kuljettajan vauhti on ollut hurja, koska toisella puolella tietä oleva latorakennus on kaukana pihasta, johon auto on lopulta päätynyt.

– Anoppi oli kyllä havahtunut kauheaan rysäykseen, mutta ei ollut varma, oliko se unta. Hän ei ollut noussut sitten sängystä, Nenonen kertoo.

Nenosen appivanhemmat soittivat poliisit paikalle heti aamulla huomattuaan aamuyön aikana tapahtuneet tuhot. Nenonen kertoo, että hänen autonsa toisessa kyljessä kulkee lommo lähes koko auton mitalta.

– Onni onnettomuudessa. Jos minun autoni ei olisi ollut edessä, toinen auto olisi rysähtänyt pirtistä sisään, Nenonen toteaa.

Kuljettaja onnistui poistumaan pihasta autolla, jolla sinne tömähtikin. Auto jätti kuitenkin jälkeensä osia, joita poliisi kävi keräämässä talteen sunnuntaina. Nenonen kertoo, että auto on musta.

Aamulehti ei tavoittanut sunnuntaina poliisia kommentoimaan tutkintaa.

Auton jäljet näkyvät hiekkatiellä. Ensin ajoneuvo oli törmännyt vastapäätä olevaan aittarakennukseen, sitten suistunut omakotitalon pihaan.

Anne Nenosen auto oli yötä anoppilan pihassa. Auton kylki koki yön aikana kovia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut