Linda Lähdeniemi, 22, on tiettävästi Suomen nuorin asemassaan Punkalaitumen kunnanhallituksen puheenjohtajana - Pirkanmaa - Aamulehti

22-vuotias Linda Lähdeniemi valittiin pirkanmaalaiskunnan politiikan kärkipaikalle, vaikkei pitänyt – nuori nainen on kunnianhimoinen ja niin pedantti, että lehmiltäkin piti pyytää anteeksi

Punkalaitumen kunnanhallituksen tuore puheenjohtaja on tiettävästi Suomen nuorin. Seuraavat kaksi vuotta hän keskittyy rakentamaan parasta Punkalaidunta. Ovi poliittiselle uralle on auki, mutta ei päätetty.

Punkalaitumelaiset naiset ovat olleet ensimmäisiä ennenkin. Kansanedustaja, kunnallisneuvos Saimi Ääri (kesk.) oli ensimmäinen nainen kunnanhallituksen puheenjohtajana tullessaan valituksi tehtävään vuonna 1969.

12.6.2019 9:58 | Päivitetty 12.6.2019 16:38

Aamulehti

Punkalaitumen torille on tuotu teltta aamukahdeksaksi kesäkuun ensimmäisenä toripäivänä. Tarjolla on kunnanhallituksen puheenjohtajan Linda Lähdeniemen äidin leipomia mokkapaloja ja mummon leipomaa kuivakakkua, mehua sekä kahvia punaisen maidon ja sokerin kera. Kesäkuussa aloittanut Lähdeniemi, 22, on tiettävästi tällä hetkellä Suomen nuorin kunnanhallituksen puheenjohtaja. Ensi töikseen hän on päättänyt tavata kuntalaisia ja kuulla, mitä heillä on sanottavaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: