Maastopyöräilijä osui paikalle juuri kun autot alkoivat kuin itsestään luisua ulos tieltä Sappeessa: "Tämä on niin koominen juttu, etten koskaan ole nähnyt vastaavaa" - Pirkanmaa - Aamulehti

Maastopyöräilijä osui paikalle juuri kun autot alkoivat kuin itsestään luisua ulos tieltä Sappeessa: "Tämä on niin koominen juttu, etten koskaan ole nähnyt vastaavaa"

Sappeen laskettelukeskukseen vievä Sappeenvuorentie suljettiin lauantaina iltapäivällä pariksi tunniksi liikenteeltä. Keskuksessa laskemassa olleet eivät päässeet poistumaan alueelta ennen kuin tie saatiin hiekoitettua. Sumaa purettiin ensin auto kerrallaan, kunnes iltakuuden aikoihin tie saatiin jälkeen täysin käyttöön.

Liukas tie aiheutti autoilijoille ongelmia Sappeen laskettelukeskukseen menevällä tiellä lauantaina.

1.2.2020 16:23 | Päivitetty 2.2.2020 14:53

Aamulehti

Sappeen laskettelukeskukselle vievä Sappeenvuorentie suljettiin lauantaina iltapäivällä liikenteeltä. Tämä tarkoittaa, etteivät iltalaskijat päässeet ajamaan keskukselle eivätkä jo laskemassa olleet päässeet pois.

Hauholainen Harri Maula oli keskuksessa maastopyöräilemässä ja osui sattumalta Sappeenvuorentielle juuri, kun ensimmäinen auto luisui ulos tieltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut