Alko remonttiin Orivedellä – myymälä viikoksi kiinni, janoisilla edessä reissu naapurikuntiin - Pirkanmaa - Aamulehti

Alko remonttiin Orivedellä – myymälä viikoksi kiinni, janoisilla edessä reissu naapurikuntiin

Alkoissa vappu on yleensä ruuhkaista aikaa. Nyt ihmisten pääsyä myymälöihin voidaan rajoittaa. Tähän mennessä joitakin työntekijöitä on ollut karanteenissa flunssankaltaisten oireiden takia. Arkistokuva. ­

16.1.2020 8:25

Aamulehti

Alko kertoo remontoivansa Oriveden myymälän. Myymälä on suljettuna perjantaista 24. tammikuuta kello 20 alkaen 30. tammikuuta asti.

Alko opastaa, että myymälät palvelevat esimerkiksi Tampereen Linnainmaalla ja Ruovedellä. Uusiutunut Oriveden Alko avataan perjantaina 31.1. klo 12.

–  Tavoitteenamme on, että myymälät ovat selkeät ja asiakkaille helposti hahmotettavat, kertoo aluepäällikkö Kimmo Mäkelä tiedotteessa.

Vuoden 2019 lopussa kaikkiaan yli kolmasosa Alkon myymälöistä oli remontoitu. Vuonna 2020 Alkon tavoitteena on remontoida noin 40 myymälää ja edelleen panostaa myymäläverkoston ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

–  Myymäläkonseptiuudistukset tehdään aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Mietimme uudistuksissa myös tilatehokkuutta. Oriveden myymälässä uudistuksen myötä neliöt hieman pienentyvät ja saamme tilan entistä tehokkaampaan käyttöön, Mäkelä jatkaa.

Oriveden Alkon valikoima koostuu uudistuksen jälkeen noin 1 150 tuotteesta, joista panimotuotteita on noin 150, väkeviä noin 325, viinejä 650 ja alkoholittomia juomia 25. Valikoimaa uudistetaan noin 50 tuotteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?