Taru Tolvanen on valittu sdp:n pormestariehdokkaaksi Pirkkalassa - Pirkanmaa - Aamulehti

Sdp valitsi Taru Tolvasen Pirkkalan pormestariehdokkaaksi

Kokoomus ja sdp ovat nimenneet ehdokkaansa Pirkkalan pormestariksi.

10.10.2020 19:24

Aamulehti

Pirkkalan sdp ja sitoutumattomat kertoivat lauantaina valinneensa pormestariehdokkaaksi Pirkkalan kunnanvaltuuston puheenjohtajan Taru Tolvasen (sd.).

Pirkkalainen-lehden mukaan ehdokkaansa on aikaisemmin julkistanut myös Pirkkalan kokoomus, jonka riveistä jatkoa tavoittelee istuva Pirkkalan pormestari Marko Jarva. Lehden tietojen mukaan muut puolueet eivät ole vielä ilmoittaneet aikeistaan asettaa omaa ehdokasta.

Tolvanen on ollut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2004 lähtien ja toiminut useissa luottamustehtävissä. Hän oli ehdolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Tolvanen toimii talouden toiminnoissa lähijohtajatehtävissä Kesko Oyj:n Business Services Centressä.

Tolvanen kertoo tiedotteessa, että Pirkkalan ja sen asukkaiden hyvät palvelut ja turvallinen arki ovat hänelle tärkeitä asioita.

– Minulle erittäin tärkeää on, että Pirkkalan elinvoimaisuus ja sitä kautta myös itsenäisyys pystytään säilyttämään. Päätöksenteon tulee olla sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää sekä oikeudenmukaista, Tolvanen kertoo tiedotteessa.

– Myös kuntalaisten osallisuus ja osallistaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Mielestäni näitä asioita voidaan edistää parhaiten juuri pormestarimallissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos