Aamulehti parantaa postilakon aikaista palvelua - Pirkanmaa - Aamulehti

Suurin osa Aamulehden tilaajista saa lehtensä postilakosta huolimatta – lehtiä jaetaan myös yhteislaatikoihin eri puolilla Pirkanmaata

Aamulehtiä jaetaan jokaisena viikonpäivänä niin kutsuttuihin yhteisnoutolaatikoihin, joista tilaajat voivat käydä noutamassa lehtensä.

13.11.2019 12:07 | Päivitetty 24.11.2019 20:08

Aamulehti

Suurin osa Aamulehden tilaajista saa lehtensä Postin työntekijöiden lakosta huolimatta.

Aamulehtiä jaetaan jokaisena viikonpäivänä niin kutsuttuihin yhteisnoutolaatikoihin, joista tilaajat voivat käydä noutamassa lehtensä. Muutos koskee asiakkaita, jotka saavat normaalisti lehtensä arkisin Postin päiväjakelussa ja viikonloppuisin Alma Manun yhteisnoutolaatikkojakelussa.

– Maksava asiakas on meille kaikkein tärkein, ja sen vuoksi olemme erityisen pahoillamme lakon aiheuttamasta harmista. Palvelemme nyt verkossa tavallistakin paremmin, mutta ennen kaikkea pyrimme siihen, että mahdollisimman moni saa painetun lehtensä, sanoo vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu.

– Haluamme Postin lakosta huolimatta palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Saamme jaettua Aamulehden myös arkisin yhteisnoutolaatikoihin. Vielä pieni osa Aamulehden lukijoista jää tämänkin jälkeen ilman lehteä. Näköislehti ja verkon muut sisällöt palvelevat kaikkia tilaajia lakonkin aikana. Pahoittelemme lakon aiheuttamaan haittaa, sanoo sisältömyynnistä vastaava johtaja Pauliina Makkonen.

Suurin osa Aamulehden tilaajista on varhaisjakelun piirissä. Se toimii tavalliseen tapaan myös Postin työntekijöiden lakon aikana. Tähän ryhmään kuuluu yli 90 prosenttia jaettavista Aamulehdistä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Koko painetun lehden sisältö on luettavissa myös verkossa. Näköislehteä voi lukea sekä Aamulehden verkkosivuilla että uutissovelluksessa. Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut.

Postilakon aikana tarjoamme lukijoillemme lisäpalveluna viisi erillistä teemalehteä. Niissä käsitellään terveysaiheita sekä sota-ajan Suomea. Lehtiä voi lukea osoitteessa aamulehti.fi/nakoislehti sekä Aamulehden sovelluksessa. Terveysaiheisten lehtien teemana ovat vatsa ja suolisto sekä muisti. Kolme historialehteä kertovat Suomen sota-ajasta. Lehdet käsittelevät evakkoja, Talvisodan hengen syntyä ja Kollaan torjuntavoittoa.

Palvelut vaativat kirjautumisen. Aloita verkkosivustolla ja sovelluksessa kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta. Voit myös mennä osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu.

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi. Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos olet aiemmin kirjautunut Aamulehti.fi:hin tai Aamulehden sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

Sovellus ja verkkosivut palvelevat

Aamulehden verkkosivujen ja älylaitteille tarkoitetun uutissovelluksen kaikki palvelut ovat tilaajien käytössä kaikkina vuorokauden aikoina.

Lisäksi verkossa voi seurata muun muassa erilaisia konsertteja ja luentoja livelähetyksinä. Sovelluksessa voi kuunnella myös äänikirjaa. Marraskuun äänikirja on Viimeinen voltti – Jari Mönkkösen tarina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos