Pallogrilliin vangittu lokki ja itsenäiseksi opetteleva orava vahvistuvat Hanna Al-Saedin hoivissa Pälkäneellä – Vapaaehtoisen eläinsuojelijan arjessa kurki voi murtaa poskiluun - Pirkanmaa - Aamulehti

Pallogrilliin vangittu lokki ja itsenäiseksi opetteleva orava vahvistuvat Hanna Al-Saedin hoivissa Pälkäneellä – Vapaaehtoisen eläinsuojelijan arjessa kurki voi murtaa poskiluun

Luonnonvaraisia eläimiä auttaa ja hoivaa vapaaehtoisten toimijoiden joukko. Suvi Rajala, Ami Matalamäki, Anne Rantala ja Pia Viirola ovat valmiita auttamaan, kun eläin on pulassa.

Hanna Al-Saedin hoivissa oleva lokki ei nouse jaloilleen, vaikka niissä ei ole vikaa. Lokki on tarkkailussa ja saa hoivaa, mutta jos se ei tokene, ratkaisu on eutanasia.

21.6.2019 9:43

Eläinsuojeluneuvoja Hanna Al-Saedin takapihalla Pälkäneellä käy vilske. Lokinpoikaset saavat ruokaa, naposteltavaa hakenut Leevi-orava vilahtaa avonaisesta häkinovesta pihakuuseen. Se on kesän ensimmäisiä autettuja oravia.

Aikuinen heinäsorsanaaras ja kalalokki ovat omissa häkeissään toipumassa. Hoivaa tarvitsevat myös lukuiset talitiaisen poikaset, harakka ja varis.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut