Ellivuoren laskettelukeskuksella syttyi uhkaava tulipalo keskellä yötä – pelastuslaitos sai estettyä leviämisen - Pirkanmaa - Aamulehti

Ellivuoren laskettelukeskuksella syttyi uhkaava tulipalo keskellä yötä – pelastuslaitos sai estettyä leviämisen

Tulipalo ei vaikuta Ellivuoren toimintaan.

1.3.2019 5:57 | Päivitetty 1.3.2019 8:36

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta Ellivuoren laskettelukeskuksella perjantain vastaisena yönä puoli yhden aikaan.

Karkunkyläntiellä sijaitsevalla keskuksella oli syttynyt palamaan puurakenteinen lipunmyyntirakennus, joka oli suuruudeltaan noin 20 neliömetriä.

Pelastuslaitoksen mukaan tulipalo oli vaarassa levitä lipunmyyntirakennuksen vieressä sijaitsevaan hiihtohissirakennukseen. Palokunta sai kuitenkin rajattua tulipalon ja estettyä, ettei tulipalo pääse leviämään.

Sammuttajat joutuivat avaamaan rakennuksen kattoa ja ulkoseiniä palopesäkkeiden raivaamiseksi. Tulipalon oli huomannut mäkitampparia kuljettamassa ollut kuljettaja. Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja oli tehnyt myös alkusammutusta. Kukaan ei loukkaantunut.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä eikä pelastuslaitoksella ole tässä vaiheessa tietoa, mikä rakennuksen sytytti tuleen.

Tulipalo ei vaikuta Ellivuoren toimintaan tai aukioloihin.

Palo syttyi noin puoli yhden aikaan yöllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: