Mopoauton luvaton laina vei päin valaisinpylvästä Tampereella - Pirkanmaa - Aamulehti

Mopoauton luvaton laina vei päin valaisinpylvästä Tampereella

13.1.2019 7:57 | Päivitetty 13.1.2019 8:00

Mopoauto päätyi päin valaisinpylvästä, kun joukko nuoria kokoontui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vähän ennen puolta yötä Hakametsän jäähallin pysäköintialueelle Tampereella.

Porukassa ollut 15-vuotias poika huomasi, että yhdessä tyhjillään olleista mopoautoista oli avaimet virtalukossa. Hän lähti ajelemaan mopoautolla ympäri parkkipaikkaa, kunnes ajo päättyi valaisinpylvääseen.

Törmäyksestä ei koitunut henkilövahinkoja, mutta mopoauto vaurioitui etukulmastaan.

Mopoautoa kuljettaneella pojalla ei ole ajo-oikeutta mopoauton ajamiseen. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja lievästä luvattomasta käytöstä.

Kaksi kortitta ja huumeissa

Poliisipartio pysäytti lauantaina alkuillasta Tampereen Nekalantiellä auton, jota kuljetti 45-vuotias mies, joka on ajokiellossa. Mies on jäänyt kortitta ajamisesta kiinni jo 12 kertaa vuoden kuluessa.

Kun poliisit puhalluttivat miehen, puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Myös Ruovedellä jäi mies lauantai-iltana kiinni kortitta ajosta. Poliisipartio pysäytti 37-vuotiaan miehen auton Siikakankaantiellä lauantai-iltana. Kuljettajan ajo-oikeus oli vanhentunut.

Hänenkin puhalluskokeensa näytti nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: