Nivelbussi suistui ojaan Porin yhdystiellä - Pirkanmaa - Aamulehti

Vaaranpaikka Nokialla: TKL:n haitaribussi jumissa keskellä tietä ilman varoitusmerkkejä – "Siinä olisi voinut kilahtaa minä hetkenä hyvänsä"

Niin sanottu haitaribussi suistui ojaan Porin yhdystiellä Urpolankadun kohdalla.

7.1.2019 16:57

TKL:n nivelbussi suistui ojaan maanantaina iltapäivällä. Linja-auto pääsi jatkamaan matkaansa puoli neljän jälkeen iltapäivällä.

Tapaus sattui Porin yhdystiellä Urpolantien kohdalla.

Linja-auto oli taittunut nivelen eli niin sanotun haitarin kohdalta ojanpientareelle. Paikalla olleen Nokian Uutisten toimittajan mukaan linja-auto oli ainakin kello kahden jälkeen tyhjä.

Tilanteen kuvannut Vesa Eronen kertoo Aamulehdelle, että bussi aiheutti vaaranpaikan, koska minkäänlaista varoituskolmiota ei ollut jätetty.

Erosen mukaan hätävilkut eivät olleet päällä, ja kaikki bussin valot olivat pimeänä.

–Bussi tukki toisen kaistan ja aiheutti mitä ilmeisimmän vaaratilanteen. Siinä olisi voinut kilahtaa minä hetkenä hyvänsä.

Linja-auton etuosa tukki Porintien suuntaan menevän kaistan. Bussin ohi ajavat autot joutuivat koukkaamaan vastaantulijoiden kaistan kautta liikenteenjakajan väärältä puolelta.

TKL:n toimitusjohtaja Pekka Pirhonen kertoo kuulleensa tapauksesta. Hän ei osannut tarkemmin kommentoida mitä siinä oli sattunut. Aamulehti ei tavoittanut kalustopäällikkö Kalle Keinosta kommentoimaan tapausta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut