Viikko sitten konkurssiin menneet Toys'R'Us-leluliikkeet avattiin uudestaan Lielahdessa ja Ideaparkissa - Pirkanmaa - Aamulehti

Viikko sitten konkurssiin menneet Toys'R'Us-leluliikkeet avattiin uudestaan Lielahdessa ja Ideaparkissa – Näin lahjakorttien ja palautusten kanssa toimitaan

Top-Toy-yhtiön BR-leluliikkeet pysyvät Pirkanmaalla kiinni.

4.1.2019 16:10

Joulukuun lopussa konkurssiin menneitä BR-leluliikkeitä ja Toys'R'Us-myymälöitä on avattu uudelleen. Pirkanmaalla on avattu Ideaparkin ja Lielahden Toys'R'Us-myymälät. Kauppoja pohjoismaissa pyörittävän Top-Toyn sivuilla kerrotaan, että Suomessa on avattu lisäksi Helsingin Kampin BR-Lelut-myymälä ja Toys'R'Us-liikkeet Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Raision Myllyssä ja Jyväskylässä.

Pohjoismaissa avoinna on yhteensä 64 liikettä.

Top-Toyn Suomen toimistosta ei kommentoitu myymälöiden aukioloa. Aamulehti ei tavoittanut Top Toyn tanskalaista viestintäpäällikköä. vastamaan siihen, miten kauan myymälät ovat auki.

Ideaparkin Toys'R'usin myymäläpäällikkö Heidi Inkisen mukaan myymälä on avoinna toistaiseksi, mutta tarkempaa tietoa heillä ei ole siitä, miten pitkään liike on avoinna.

Tarkempaa tietoa palautuksista

Yhtiön sivuilla on nyt julkaistu konkurssipesän hoitajien ohjeet siitä, miten ostettuja tuotteita voi vaihtaa tai lahjakortteja käyttää. Niiden mukaan ehdot riippuvat siitä, milloin tuotteet on ostettu.

Ehtojen mukaan vaihto- tai palautusoikeuden saamiseksi tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa ja niistä on oltava kuitti. Toys'R'usin ja BR-lelujen tuotteita

Ennen 29.11. ostetut tuotteet

Niiden mukaan ennen 29.11. ostettuja tuotteita ei vaihdeta eikä lahjakorteilla voi ostaa tuotteita. Tuotteista ei saa rahojaan takaisin. Jos asiakkaalla on lahjakortti, hän voi osoittaa korvausvaatimuksen konkurssipesälle, mutta ei voi odottaa saavansa korvausta. Tämä koskee myös hyvityksenä saatuja lahjakortteja.

Tuotetta ei vaihdeta uuteen, vaikka se olisi virheellinen, mutta siitä voi tehdä korvausvaateen. Yhtiön mukaan asiakas ei voi odottaa saavansa korvausta.

Tilatut tuotteet luovutetaan, kun ne on maksettu kokonaan, jos maksusta on suoritettu vain osa. Mahdollista ennakkomaksua ei voi vaatia palautettavaksi.

30.11.  – 31.12.12 ostetut tuotteet

Tuotteen voi vaihtaa toiseen. Jos asiakas haluaa rahat takaisin, hän saa lahjakortin ja palautuskuitin. Asiakkaan tulee lähettää kopio lahjakortista ja kuitista yhtiön ilmoittamaan osoitteeseen. Kuitista on käytävä ilmi ostopäivämäärä. Viestissä on oltava myös nimi ja tilinumero johon rahat palautetaan.

Lahjakortilla voi ostaa tuotteita tai saada rahat takaisin. Rahojen palautuksessa on sama käytäntö kuin edellä.

Viallisen tuotteen tilalle voidaan toimittaa virheetön tuote. Jos näin ei voida tehdä, niin asiakkaalta pyydetään dokumentoitua tietoa virheellisestä tuotteesta, kuitti, nimi ja tilinumero sähköpostitse.

Hyvityksenä saadulla lahjakortilla voi ostaa tuotteita, mutta rahoja ei makseta takaisin.

4.1. ostetut tuotteet

4.1. jälkeen ostetuissa tuotteissa menettely on sama kuin 30.11. – 31.12. ostetuissa tuotteissa. Lahjakortteja ei enää myydä.

Yhtiön sivuilta löytyvät ohjeet kokonaisuudessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: