Läntisellä kehätiellä sattui onnettomuus sekä Rajaniemen liittymän että Kurikan liittymän kohdalla – Kolareissa mukana yhteensä kuusi autoa - Pirkanmaa - Aamulehti

Läntisellä kehätiellä sattui onnettomuus sekä Rajaniemen liittymän että Kurikan liittymän kohdalla – Kolareissa mukana yhteensä kuusi autoa

Tältä näytti ruuhkatilanne Liikenneviraston kelikamerassa Pirkkalassa Kolmostiellä hieman ennen viittä.

7.11.2018 16:42 | Päivitetty 7.11.2018 18:42

Läntisellä kehätiellä sattui keskiviikkona alkuillasta kaksi onnettomuutta. Viimeisin sattui Kurikan liittymän kohdalla. Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen puolta kuutta keskiviikkoiltana.

Tilanteessa oli osallisena neljä autoa, joista kaksi osui vain hieman toisiin autoihin, ja ne säilyivät ajokuntoisina. Kaksi muuta ryttääntyivät pahemmin, toinen etupäästä ja toinen takapäästä.

Ihmisille ei aiheutunut vakavia vammoja. Yksi onnettomuudessa olleista tarkastettiin ambulanssissa paikalla.

Yksi ajokaista oli suljettu liikenteeltä raivaustöiden ajan. Vähän kuuden jälkeen liikenne pääsi jälleen kulkemaan normaalisti.

Läntisellä kehätiellä sattui onnettomuus myös hieman aiemmin keskiviikkona, kun Pirkkalan ja Nokian rajalla sattui peräänajo puoli viiden aikaan keskiviikkona.

Tarkempi onnettomuuspaikka oli Rajaniemen liittymän ja Pitkäniemen liittymän välillä, pari sataa metriä Naistenmatkantiestä Nokian suuntaan. Onnettomuus sattui Vaasan suuntaan vievillä kaistoilla.

Ensimmäinen onnettomuuspaikka oli lähellä Rajaniemen liittymää Vaasan suuntaan ajettaessa.

Liikenne ruuhkautui, sillä käytössä oli vain yksi ajokaista.

Onnettomuusautoissa oli kolme ihmistä, joista yksi vietiin tarkistuttamaan vammansa. Ensitietojen mukaan vammat ovat lieviä.

Onnettomuusautoista toinen hinattiin paikalta. Toinen säilyi ajokuntoisena.

Liikennevirasto tiedotti hieman viiden jälkeen, että onnettomuuden raivaustyö on ohi ja liikenne on palautumassa normaaliksi.

Samaan aikaan ensimmäisen onnettomuuden kanssa Tampereen Rantatunneli ruuhkautui lännen suuntaan ja tunneliin pääsyä säänneltiin. Hieman ennen kello viittä tunneli avattiin ja liikenne palautui normaaliksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos