Nelipyörällä humalassa ja sylikkäin Tampereen keskustassa - Pirkanmaa - Aamulehti

Nelipyörällä humalassa ja sylikkäin Tampereen keskustassa

22.9.2018 10:40

Huterasti ja pelkin päiväajovaloin Tampereen valtatietä Tampereella edennyt kevyt nelipyörä kiinnitti poliisin huomion myöhään perjantai-iltana kello 23.15. Kohti Hämeenpuistoa ajanut nelipyörä vilkutti oikealle ja vasemmalle kääntymättä kuitenkaan minnekään. Ajoneuvon etumatkustajan penkillä istui kaksi nuorta miestä päällekkäin.

Kun poliisi pysäytti ajoneuvon, sitä ajoi päihtyneen oloinen nuorimies. Puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta.

18-vuotias motoristi kärysi, taas kortitta

18-vuotiaan moottoripyöräilijän epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen perjantai-iltana Valkeakosken Kauppatorilla.

Poliisipartio kiinnitti huomiota Kauppatorin kupeessa moottoripyörään ja päätti tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Puhalluskokeen mukaan mies syyllistyi rattijuopumukseen.

Hänellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajokorttia. Nuorukainen jäi vuoden kuluessa jo 12. kerran kiinni ilman korttia ajamisesta.

Moottoripyörällä ylinopeutta

Moottoripyöräpoliisi kiinnitti huomiota silmin nähden kovaa ajaneeseen henkilöautoon Pyhäjärventiellä eli Tampereen läntisellä ohitustiellä Sarankulmassa perjantai-iltana kello 22.20. Poliisi mittasi autolle nopeutta 180 kilometriä tunnissa, kun alueella on 100 kilometrin nopeusrajoitus.

Autoa ajoi kolmekymppinen mies. Poliisi epäilee häntä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Autoliikkeestä varastettu Chevy yhä kateissa

Tampereelta Asentajankadulla sijaitsevan autoliikkeen pihasta on varastettu 26.–27.8. elokuuta valkoinen Chevrolet-merkkinen auto, jonka rekisteritunnus NJA-641. Auto on edelleen kateissa.

Auto on korimalliltaan neliovinen pick-up ja rekisteröity kuorma-autoksi. Auton malli on Silverado, 2500 HD Vortecin 6,0 Flex Fuel –moottorilla. Se on automaattivaihteinen neliveto ja sen vuosimalli on 2015.

Vakuutusyhtiö on luvannut ratkaisevasta vihjeestä palkkion.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?