Pääsiäinen merkitsee nykyihmiselle arvokasta aikaa läheisten kanssa - Pirkanmaa - Aamulehti

Pääsiäinen merkitsee nykyihmiselle arvokasta aikaa läheisten kanssa: "Siivosin ja vaihdoin olohuoneeseen keltaiset verhot"

Matteus-passiossa oli laaja kirjo eri-ikäisiä kuorolaulajia.

30.3.2018 22:00

Iiris Majamäki, Tampere

–Saimme tästä vinkin kaverilta. Pidän livemusiikista ja klassisestakin ja tämä on tyylliltäänkin erilainen: iso kuoro ja vielä sello. Pääsiäinen merkitsee minulle yhdessäoloa perheen kanssa ja hyvää ruokaa. Tämä vuosi tekee tähän poikkeuksen.

Sofia Lehtonen, Tampere

–Olen livemusiikin ystävä ja Tuomiokirkko on lempikirkkoni. Pari kuukautta sitten olin täällä uskonnon preppauskurssilla ylioppilaskirjoituksia varten. Kirkon kuuluisat taideteokset jäivät mieleen. Pääsiäisenä ollaan yhdessä perheen kanssa ja syödään hyvin.

Kirsi Heikkinen, Nokia

–Tulin, koska kaipaan rauhoittumista ja pääsiäisen sanomaa. Kotona se ei samalla tavalla tule. Pääsiäiseen kuuluu myös se, että ollaan yhdessä läheisten kanssa. Jeesuksen ylösnousemus on pääsiäisen sanoma.

Jyrki Kalliomäki, Nokia

–Käyn usein kirkkokonserteissa ystävän houkuttelemana. Tuomiokirkossakin on tullut käytyä monta kertaa. Pääsiäisen kuuluu yhdessäoloa läheisten kanssa. Poikakin tuli armeijasta lomille. Siivosin, vaihdoin kaikkiin ikkunoihin verhot, olohuoneeseen keltaiset, ja leivoin kääretortun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut