Lempäälä-talon rakennuslupahakemus sisään tammi-helmikuun vaihteessa - Pirkanmaa - Aamulehti

Lempäälä-talon rakennuslupahakemus sisään tammi–helmikuun vaihteessa

Lempäälä-talon rakennuslupahakemus jätetään tammi-helmikuun vaihteessa.­

22.1.2018 12:44

Lempäälä-talon suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Hankkeen rakennuslupahakemus jätetään ensi viikolla.

Hankkeesta kiinnostuneille urakoitsijoille järjestetään lisäksi helmikuun aikana markkinavuoropuhelutilaisuus, jossa esitellään hanketta ja urakkamuotoa.

Urakkakilpailutus käynnistyy helmi-maaliskuun taitteessa.

Lempäälä-talon suunnitteluun on kilpailutuksessa valittu Terve Talo- ja P1-konsultiksi Ramboll Finland Oy. Terve Talo-konsultin tehtävänä on ohjata ja valvoa läpi hankkeen elinkaaren Terve Talo -kriteerientoteutumista.

Terveen talon toteutuksen kriteereissä kuvataan ne tärkeimmät suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät vaatimukset, jotka toteuttamalla aikaansaadaan toimiva, terveellinen ja vaaditut sisäilmasto-olosuhteet täyttävä rakennus.

Kosteusvauriot pyritään estämään kaikissa vaiheissa

P1-konsultin tehtävänä on suunnittelua ja rakentamista ohjaavan puhtaudenhallintaohjeen laadinta ja ohjeen noudattamisen valvonta aina rakennuksen käyttöönottoon saakka.

Puhtaudenhallintaohjeessa määritellään vaadittava puhtaustaso ja sen tarkat vaatimukset kaikissa rakentamisen vaiheissa.

Hankkeessa hyödynnetään Kuivaketju10 -toimintamallia, jolla pyritään estämään kosteusvaurioiden syntyminen kaikissa rakennusprosessin eri vaiheissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?