Kangasala heräsi lähiruokabuumiin "Kunta voisi ensin itse näyttää esimerkkiä"

Maanviljelijä Hannu Karppila puhuu kotimaassa tuotetun ruoan puolesta. Hän kasvattaa lihakarjaa Tohkalan kylässä Kangasalla.

27.9.2017 6:23

Kangasala haluaa olla laadukkaan alkutuotannon, puhtaan ruoan sekä lähiruoan kunta.

Kunnassa on tänä vuonna käynnistetty kaksivuotinen lähiruokahanke, joka saa rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Kangasalla on vahvoja elintarvikealan toimijoita, esimerkiksi Saarioinen ja Linkosuo. Kunnassa on edelleen myös paljon alkutuotantoa, maanviljelyä ja karjatiloja, jotka pitävät maaseudun elinvoimaisena.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut