Pankit - Kurun ja Tampereen OP:t yhdistyvät - Pirkanmaa - Aamulehti

Kurun ja Tampereen OP:t yhdistymässä

Jos sulautumissuunnitelma hyväksytään, pankit yhdistyvät vuoden 2021 syyskuun alusta lukien.

OP Tampereen tulokseen vaikutti toimitusjohtajan mukaan positiivisesti esimerkiksi korkokate, joka kehittyi odotuksia paremmin. ­

29.10.2020 16:13

Aamulehti

Kurun Osuuspankin (OP Kuru) ja Tampereen Seudun Osuuspankin (OP Tampere) hallitukset allekirjoittivat torstaina sulautumissuunnitelman.

Jos OP Kurun osuuskunnan kokous ja OP Tampereen edustajisto hyväksyvät hallituksien esitykset kokouksissaan 23. maaliskuuta 2021, pankit sulautuvat 1. syyskuuta 2021.

Molemmilla pankeilla on tiedotteen mukaan yhteinen tahto vahvistaa alueen elinvoimaa sekä niin lähellä kuin kauempanakin asuvien omistaja-asiakkaiden palveluita.

– Asiakaskäyttäytymisen muutos sekä pankkialan uudenlainen kilpailu ja sääntely vaativat yhä parempaa palvelukykyä ja tehokkuutta. Yhdistymisellä haluttaisiin lisätä pankkien kykyä tarjota asiakkailleen monipuoliset palvelut nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, tiedotteessa todetaan.

Syksyn aikana on järjestetty keskustelutilaisuuksia eri sidosryhmille.

– Tilaisuudet ovat vahvistaneet näkemystämme, että suunnitelma on kannatettava, kertovat OP Kurun hallituksen puheenjohtaja Ilkka Ojanen ja OP Kurun toimitusjohtaja Marja-Leena Siuro.

Keskustelutilaisuuksia järjestetään lisää eri sidosryhmille loppuvuoden aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?