Kangasalan uusi hotelli avaa Jukolan viesteihin – Place to Sleep Hotels -ketju toimijaksi - Pirkanmaa - Aamulehti

Kangasalan uusi hotelli avaa Jukolan viesteihin – Place to Sleep Hotels -ketju toimijaksi

Kangasala on suomalaisyhtiön seitsemäs pikkuhotelli vuodesta 2017 lähtien.

Kangasalan uusi hotelli toimii kesäkuun puolivälistä lähtien kahdessa kerroksessa Kuohu-uimahallin (oik.) vieressä.­

11.5.2019 7:32 | Päivitetty 11.5.2019 7:32

Aamulehti

Suomalaisomisteinen Place to Sleep Hotels -ketju on Kangasalan uimahallin viereen tulevan hotellin toimija.

Asunto oy Kangasalan Kuohunlähdettä toteuttava Lehto Asunnot oy ja hotellioperaattori ovat tehneet sopimuksen tarvittavien tilojen vuokraamisesta.

Place to Sleep Hotels -ketjun operatiivinen johtaja Ville Valorinta sanoo, että yhtiö pyrkii avaamaan ensimmäiset huoneensa Kangasalan Jukolan viesteihin 15.–16. kesäkuuta mennessä.

– Isoista hotelliketjuista poiketen me hakeudumme pienille ja keskisuurille paikkakunnille ja tarjoamme järkevähintaista majoituspalvelua, selvittää Valorinta yhtiön konseptia.

Kymmenestä 54 huoneeseen

Ketju avasi ensimmäisen hotellinsa vuonna 2017 Loviisassa ja on sen jälkeen avannut yksiköt myös Hollolassa, Raumalla, Porissa, Limingalla ja Raisiossa. Kangasalasta tulee tänä vuonna yhtiön seitsemäs ja Lohjasta kahdeksas hotelli.

– Yksiköt eivät ole suuria. Esimerkiksi Hollolassa meillä on kymmenen huonetta ja suurimmassa hotellissa Raisiossa 54. Kangasalle huoneita tulee 40, ja Jukolan viesteihin saamme niistä käyttöön 34 huonetta.

Valorinnan mielestä Kangasala sopii loistavasti yhtiön liikeideaan, koska suuret hotelliketjut eivät ehkä näe potentiaalia muutaman kymmenen tuhannen asukkaan kaupungissa.

– Operoimme ainoastaan majoitustilojen tarjoajana, joten ravintola- aamupala- ja muut palvelut on hankittava muilta yhteistyökumppaneilta.

Valorinnan mukaan yhteistyötä pyritään tekemään Kuohu-uimahallin sekä Kangasala-talon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat