Lempääläläiset nuoret innostuivat myymään itse poimimaansa mustikkaa Facebookissa – tienaavat nyt kuin kesätöissä: ”Jää käteen 13 euroa tunnilta” - Pirkanmaa - Aamulehti

Lempääläläiset nuoret innostuivat myymään itse poimimaansa mustikkaa Facebookissa – tienaavat nyt kuin kesätöissä: ”Jää käteen 13 euroa tunnilta”

Facebookin Lempääläläiset-ryhmään on ilmestynyt muutamissa päivissä päälle toistakymmentä myynti-ilmoitusta nuorten keräämistä mustikoista. Kysyimme kahdelta nuorelta lempääläläiseltä, mikä heidät on innostanut mustikkametsälle.

Ilari Saukonoja, 15, on kerännyt tänä kesänä jo 25 litraa mustikoita. Marjoja Saukonoja on poiminut Lempäälän metsistä, mutta tarkemmin hän ei halua paljastaa salaista marjapaikkaansa.

28.7.2020 21:03 | Päivitetty 28.7.2020 21:12

Aamulehti

Lempääläläinen, 15-vuotias Ilari Saukonoja tarttuu ämpäriin ja marjapoimuriin tottunein ottein. Kolmessa päivässä reilun viikon sisään Saukonoja on kerännyt Lempäälän metsistä jo 25 litraa mustikoita.

– Kun mitään kesätyötä ei tullut hommattua, tämä on hyvä tapa saada vähän tienestiä, Saukonoja kertoo päätöksestään lähteä keräämään luonnonvaraisia mustikoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos