Pirkkala jatkaa ylijääneen kouluruuan jakelua - Pirkanmaa - Aamulehti

Kouluilta ylijääneen ruuan jakelu jatkuu Pirkkalassa kahtena päivänä viikossa

Ruokailu maksaa aikuisille kaksi euroa ja kouluikäisille euron.

Pirkkala aloitti kouluruualta ylijääneen ruuan jakelun viime vuoden alussa. Kokeilu on sittemmin laajentunut ja poikinut hyvää palautetta.

18.8.2020 17:45

Aamulehti

Pirkkalassa jatkuu tänä syksynä kouluruokailusta ylijääneen ruuan jakelu tiistaisin ja torstaisin. Ruokajakelun toteuttavat Pirkkalan kunta ja seurakunta.

Ruokaa tarjoillaan tiistaisin Pirkkalan kirkossa ja torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa. Molempina päivinä ruokailemaan pääsee kello 13–14.

Aikuisille ruokailu maksaa kaksi euroa ja kouluikäisille euron. Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi. Maksulla katetaan ruokailussa tarjottava voi, leipä, maito ja kahvi.

Ateria maksetaan käteisellä ja syödään paikan päällä. Tiistaisin valmiiksi pakatun, jäähdytetyn annoksen voi ostaa mukaan 1,5 eurolla.

Tarjottava ruoka on laktoositonta ja pastoja lukuun ottamatta pääsääntöisesti gluteenitonta. Paikan päältä saa tarkemmat tiedot ruokien ainesosista.

Ylijäämäruuan jakelu alkoi Pirkkalassa kokeiluna viime vuoden alussa. Aluksi ruokaa jaettiin kerran viikossa. Kysynnän ja hyvän palautteen vuoksi jakelu laajentui viime syksynä kahteen päivään viikossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut