Kymmenen viikkoa kesälomaa eikä mitään tekemistä? – Poimi tästä vinkit, millaisia koululaisten kesäleirejä Tampereen seudulla on ensi kesänä

Kaupunkiseikkailua, keppihevosia, koodausta vai kenties kiipeilyä? Kouluikäisille lapsille on monenlaista kesäleiritarjontaa Tampereen seudulla. Suurin osa leireistä järjestetään päiväsaikaan, leiriviikon hinnat vaihtelevat kympeistä satasiin. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt.

Tamperelaislapset ovat viettäneet kesäsiirtolaleirejä Sorjan leirikeskuksessa Karkussa Sastamalassa jo useana eri vuosikymmenenä.

Aamulehti

Koululaisten kesäloma lähestyy, ja monissa perheissä pähkäillään lomaviikoille ohjelmaa vanhempien työssäkäynnin ajaksi. Yksi vaihtoehto ovat erilaiset leirit, joihin ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.

Kesäleirejä järjestävät monet eri tahot, esimerkiksi urheiluseurat, yhdistykset, yritykset ja seurakunnat. Pääosa leireistä pidetään päiväsaikaan, ja ohjelma vaihtelee tanssista sirkukseen ja koodauksesta keppihevosiin. Myös perinteisempiä telttaleirejä yöpymismahdollisuudella on tarjolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut