Miten teillä kiroillaan? Vastaa Aamulehden kyselyyn.

Kiukut kuuluvat elämään, ja joskus ne purskahtavat itse kullakin ulos myös sanallisessa muodossa. Kertokaa meille, millaisia sanoja omat lapsenne ovat keksineet käyttää ja milloin olette kiroilemiseen puuttuneet.

Sanallinen aggressio on luonnollista kaiken ikäisillä, myös siis lapsilla. Millaisia voimasanoja teidän perheessänne käytetään?

15.9. 16:56

Aamulehti

Lasten kiroilu saattaa joskus myös naurattaa, etenkin jos voimasanat menevät vähän sinne päin. Millaisia teillä on kuultu? Ovatko lapsenne keksineet ihan uusia hauskoja sanoja? Ovatko ne jääneet perheen sisäisiksi vitseiksi elämään?

Kiukustuessa kaiken ikäiset ihmiset sortuvat joskus voimasanoihin. Aikuisiltahan ne sanat yleensä opitaan – ja toki myös kavereilta päiväkodissa ja koulussa.

Joissain perheissä on kiroilupurkki koko perheelle. Sinne pitää panna pieni summa rahaa pahan sanan lipsahtaessa ulos. Toisissa on keksitty kirosanojen tilalle hassuja sanoja, jotka eivät tarkoita mitään. Niitä voi sitten huoletta huudella, kun suututtaa.

Millaisia kiroiluja teidän perheessänne on kuultu ja miten niihin suhtaudutaan? Milloin ja miten puututte kiroiluun? Kertokaa meille, me teemme aiheesta jutun.

Voit myös kertoa, mistä sinä haluaisit meidän ottavan selvää ja kirjoittavan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut