O-ou, koulureppu ”unohtui” kotiin! Nokialaiskoulu päätti hassutella lukukauden loppusuoralla – Katso, mitä oppilaat valitsivat perinteisen repun tilalle

Nokian Koskenmäen koulussa päätettiin lukukauden loppusuoralla viettää hassunhauskaa No Backpack -päivää.

Harva alakoululainen voi sanoa ajaneensa autolla kouluun, mutta kuudesluokkalainen Sofia Sairiola ajaa jopa käytävillä. ”Akku on loppu!” Moni koulukaveri on ollut ihmeissään Sariolan valinnasta, mutta valtaosa on vain nauranut ja tulleet iloiseksi. Miten Sairiola tulikaan valinneeksi juuri lasten auton repun tilalle? ”Mietin ja etsin kotona sopivan erikoista juttua. Löysin tämän leikkimökin vierestä ja heti päätin, että se on tämä.” Jos Sariola saisi päättää, tulisi hän jatkossakin omalla autolla kouluun. ”Näitä erikoispäiviä saisi olla enemmänkin!”

20.5. 7:04 | Päivitetty 20.5. 9:04

Erikoispäivänä koulun oppilaat ja opettajat tuovat koulukamppeensa missä tahansa muussa kantovälineessä kuin perinteisessä koulurepussa. Oppilaskunnan hallitus oli tapahtumassa isossa roolissa. Yksi edustajista, kuudesluokkalainen Clara Mäkelä oli itse vaihtanut repun pyöränkoriin – se oli enemmän kuin helppo kuljettaa pyörällä kouluun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut