Onko virpojille pakko avata ovi? Käykö raha palkaksi? Millainen vitsa on palkan arvoinen? – Vastaa Aamulehden kyselyyn ja kerro näkemyksesi

Ensi sunnuntaina 10. huhtikuuta on palmusunnuntai ja oven taakse saattaa ilmestyä pieniä noitia virpomaan. Miten virpojien kuuluu toimia? Entä virvottavien?

Pitääkö vitsa olla koristeltu, että siitä saa palkan? Vastaa Aamulehden kuuteen tiukkaan kysymykseen virpomisen etiketistä. Ensi sunnuntaina jo virvotaan.

4.4. 15:46

Aamulehti

Monissa lapsiperheissä on jo aloitettu vitsatalkoot ensi sunnuntain virpomisia varten. Muidenkin kuin virpojien on hyvä varautua ajoissa pieniin vieraisiin oven takana. Kukapa haluaisi tuottaa pettymyksen ainakaan selvästi vaivaa nähneille pienille noidille ja velhoille?

Kysymys kuuluu nyt, kuinka sopii toimia. Mitä kuuluu antaa palkaksi ja kuinka paljon? Voiko palkan jättää oven pieleen, jos ei halua kontaktia? Entä riittääkö vitsa pelkillä pajunkissoilla vai pitääkö sen eteen nähdä enemmän vaivaa?

Kertokaa, hyvät lukijat, mielipiteenne kuuteen alla olevaan kysymykseen. Kootaan näin yhdessä paikallinen virpomisen etiketti, jotta kaikille jää hauskasta perinteestä hyvä mieli.

Äänestä ja kerro terveisesi virpojille tai virvottaville

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut