Joulukalentereissa on valinnanvaraa enemmän kuin koskaan – lapset kertovat, millä perusteella valinta tehdään: ”Hyvä joulukalenteri sisältää herkkuja, mutta myös kivoja pieniä yllätyksiä” - Perhe - Aamulehti

Joulukalentereissa on valinnanvaraa enemmän kuin koskaan – lapset kertovat, millä perusteella valinta tehdään: ”Hyvä joulukalenteri sisältää herkkuja, mutta myös kivoja pieniä yllätyksiä”

Joulukalenterihyllyillä käy jännittynyt kuhina ja oikean kalenterivalinnan äärellä puntaroidaan totisina. Lasten mukaan joulukalenteri ei saa olla liian kallis.

Nokialaiset Paasion perheen tytöt Aino-Lyydia, 9, ja Lotta-Sofia, 11, olivat Pirkkalan Prismassa kauppareissulla vaarin ja mummin kanssa. Kaksikko halusi näyttää, millaiset joulukalenterit itsellä tällä kertaa on. 11-vuotias Lotta-Sofia Paasio löysi valikoimasta juuri samanlaisen, mutta 9-vuotias Aino-Lyydia Paasio ei. Hän halusi kuitenkin kuvaajalle näyttää, kuinka iso kalenteri isällä tänä jouluna on.

25.11. 19:09

11-vuotias Lotta-Sofia Paasio sai kolmisen viikkoa sitten isältään iloisen videopuhelun. Paasion perheen isä oli ruokakaupassa ja päätti samalla reissulla ostaa joulukalenterit Lotta-Sofialle ja hänen 9-vuotiaalle pikkusiskolleen Aino-Lyydialle.

”Ja myös itselleen!” lisää Lotta-Sofia Paasio.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut