Halloween on suositumpi kuin koskaan: ”Joka vuosi mennään kohti isompaa” – kävimme katsomassa, millainen halloweenrekvisiitta käy nyt kaupan - Perhe - Aamulehti

Halloween on suositumpi kuin koskaan: ”Joka vuosi mennään kohti isompaa” – kävimme katsomassa, millainen halloween­rekvisiitta käy nyt kaupan

Halloween pelottaa kivasti, mutta halutessaan voi kääntää pelkokertoimet kaakkoon. Mikä onkaan tänä halloweenina ihan ehdottoman suosittu elementti?

10-vuotias Tuisku Suvela innostui hurjasti nähdessään suositun Squid Game -ohjelman maskeja. Naamari päätyi ostoskoriin ja sillä viimeistellään jokin kotoa jo valmiiksi löytyvä asukokonaisuus. Saattaa olla, että alustavasti suunniteltu friba-zombie-hahmo nähdään silti jossakin muualla.

29.10. 6:37 | Päivitetty 29.10. 11:19

Mitä kamalampi, sitä parempi! Miia Koskela ja Mikael Mellin ovat lähteneet ex tempore etsimään kolmelle lapselleen päivityksiä halloween-asuihin. Perheen tytöt, 9-vuotias Vanessa ja 7-vuotias Isa sekä 5-vuotias Niklas-poika ovat aivan hullaantuneita halloweeniin ja odottavat kotona lauantaina järjestettäviä teemakemuja enemmän kuin innoissaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut