Miltä kuulostaisi netti päässä, ilmastoitu sänky tai kolmen päivän viikonloppu? – Kysyimme lapsilta, miltä tulevaisuus näyttää - Perhe - Aamulehti

Miltä kuulostaisi netti päässä, ilmastoitu sänky tai kolmen päivän viikonloppu? – Kysyimme lapsilta, miltä tulevaisuus heidän mielissään näyttää

Tulevaisuudessa ei enää mahdu lastenistuimeen, mutta voi ehkä siirtyä napin painalluksella toiseen paikkaan. Lasten visioissa ympäristöasioilla on myös suuri rooli.

Koivistonkylän päiväkodin viskarit ja eskarit ovat sitä mieltä, että tulevaisuudessa maailma voisi olla herkkumaa ja taivaalta sataisi tikkareita sekä kaikenlaisia karkkeja. Kuvassa Eemeli Jutila, 5, (ylh. vas.), Pentti Nieminen, 5, Samuli Lovikka, 6, (alh. vas.) ja Iida Kuusisto, 5.

30.10. 7:00

Kun mielikuvitus ei rajoita ideointia, voi tulevaisuus tarkoittaa vaikka sitä, että viestejä lähetetään telepatialla ja Kanarialle lennetään viitan avulla. Luonnon suojeleminen ja kiusaamisen vähentäminen on edelleen tärkeää ja se, että jää aikaa myös leikille. Kysyimme tamperelaisilta lapsilta, miltä tulevaisuus heidän mielestään näyttää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut