Lastenvaatetrendeissä selvä käänne: näitä tuotteita nyt himoitaan - Perhe - Aamulehti

Lastenvaate­trendeissä on nähtävissä selvä käänne: fanaattisuus väheni ja joidenkin merkkituotteiden jälleenmyyntiarvo suorastaan romahti – nyt yksi suosikki nousee yli muiden

Käytettyjen lasten merkkivaatteiden hinnat ovat romahtaneet parin vuoden takaisesta. Enää harvoihin kuoseihin hurahdetaan niin, että niistä maksettaisiin käytettynä monta kymmentä euroa. Harrastajat ja kirpputoriyrittäjä kertovat, mistä tuotteista voi vielä pyytää kovan hinnan.

Tampereen Linnainmaalla sijaitsevan MiniPanda-lastenvaatekirpputorin yrittäjä Anu Härkönen kertoo, että Metsolan pupukuosi on tämän hetken ehdoton hitti. Kaikon bambikuosin suurin hypetys on mennyt ohi, mutta esimerkiksi lasten mekosta maksetaan silti helposti kirpputorilla 40 euroa.

7.8. 7:00

Tampereen Linnainmaalla sijaitsevan lastenvaatekirpputori MiniPandan etuosa on täynnä herkullisissa kuoseissa hehkuvia lasten merkkivaatteita.

Elokuun 19. päivään asti jatkuvat Merkilliset Viikot houkuttelevat lastenvaateharrastajia Tampereelle edelleen pääkaupunkiseudulta ja Porista asti. Kirpputoriyrittäjä Anu Härkönen on kuitenkin huomannut, että äitien käytös merkkivaatetapahtumissa on viime aikoina muuttunut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: