Lapset keräilevät niin kortteja kuin keppihevosia – Parasta on jos keräilykohteilla voi myös leikkiä tai pelata - Perhe - Aamulehti

Tamperelaislapset löysivät keräilyn: Keräillä voi niin kortteja kuin keppihevosia – parasta on jos keräilykohteilla voi myös leikkiä tai pelata

Kerätä voi melkein mitä keksiä saattaa. Harrastus voi alkaa sattumalta, vaikka pienenä lahjaksi saadusta lelusta tai veljeltä perityistä Pokémon-korteista. Vierailimme viiden tamperelaisen keräilijän luona ja löysimme monta kivaa keräilykohdetta.

Kerttu Koistinen, 7, kerää Petsejä. Keräilyaarteita ei haudota laatikkoihin vaan ne ovat monessa mukana. Siksi joissain on muun muassa hammastahnaa ja kynsilakkaa.

9.7. 7:24

Keräilemisessä on kivaa, kun näkee, miten kokoelma pikkuhiljaa kasvaa. Harrastus ei kuitenkaan ole pelkästään tavaroiden haalimista. Aika usein niistä muodostuu leikki, joko yksin tai kavereiden kanssa. Keräilemisestä voi innostua koko perhe. Kun läheiset tietävät harrastuksesta, voi tuliaisiksi saada keräilyharvinaisuuden tai lahjaksi kauan kaivatun yksilön.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut