Nämä MLL:n palvelut ovat tarjolla lapsiperheille korona-aikanakin – Vauvakerhoille on nyt kova kysyntä Tampereella - Perhe - Aamulehti

Nämä MLL:n palvelut ovat tarjolla lapsiperheille korona-aikanakin – Vauvakerhoille on nyt kova kysyntä Tampereella

MLL:n Tampereen-osasto on työskennellyt jo sata vuotta paikallisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin eteen. Perhekahviloiden ovet ja neuvontapalvelut on haluttu pitää auki myös koronavuonna, vaikka juuri nyt yhteen kerhotapaamiseen saa ottaa vain viisi henkeä. Vertaistuelle on poikkeusoloissa erityisen kova tarve.

Jennileena Kannisto uskoo, että kaikki kaipaavat korona-aikanakin elämäänsä jonkin sosiaalisen kontaktin. Joanna-vauva rakastaa kerhossa käymistä niin paljon, että alkaa hihkua jo Laivapuiston perhetalon porttikongissa.­

14.3. 7:52 | Päivitetty 16.3. 12:36

Tiiliruukinkatu 1 Tampereen Nalkalassa oli 1940-luvulta 1960-luvulle asti osoite, johon äidit ja lapset saattoivat mennä, kun mihinkään muualle ei päässyt.

Huhtikuussa sata vuotta täyttävä Mannerheimin lastensuojeluliiton Tampereen-osasto perusti tontille äiti-lapsikodin, johon avioliiton ulkopuolella syntyneet lapset ja heidän äitinsä olivat tervetulleita.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?