Tamperelaiset Karoliina ja Atte Pentikäinen saivat kaksoset ja menettivät yöunensa - Perhe - Aamulehti

Tamperelaiset Karoliina ja Atte Pentikäinen saivat kaksoset ja menettivät yöunensa – Nyt he kertovat, miten pikkulapsiarjen keskellä voi selättää väsymyksen ja vaalia parisuhdetta

Asiantuntija huomauttaa, että huonosti voiva parisuhde on yhtä suuri terveysriski kuin tupakointi. Suhdetta kannattaa siis vaalia myös rankan pikkulapsiarjen keskellä. Pentikäisten eli Kolmistaan-blogista tutun Karoliinan ja entisen jääkiekkoilijan Aten energia ei riitä riitelemiseen. Sen sijaan he ovat valmiita joustamaan aina, kun huomaavat, että toinen tarvitsee hetken lepoa.

Atte ja Karoliina Pentikäinen ovat keksineet napata arkeensa parisuhdeaikaa yhteisistä työmatkoista. Autossa pari ehtii jutella kymmenen minuuttia omia juttujaan ennen tyttöjen tarpeiden täyttämää iltaa.

10.3. 18:59

– Arkemme on raskasta melko usein, sanoo Karoliina Pentikäinen.

– Tai itse asiassa melkein aina, Atte Pentikäinen korjaa.

Pentikäisten kotona, Tampereen Pyynikin puutaloidyllissä eletään pahimman luokan ruuhkavuosia: 1,5-vuotiaat kaksostytöt kaipaavat huomiota ympäri vuorokauden. Lisäksi arkeen pitäisi sovittaa kahden vanhemman työt ja Karoliina Pentikäisen esikoisen harrastukset. Päivällä sohvalle ei voi istahtaa hetkeksikään ilman, että syliin ilmestyy joku kolmesta tytöstä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut