Pilapiirrokset

Sihto: Aamulehden pilapiirros 2.12.

Sihto: Aamulehden pilapiirros 2.12.
Juha SihtoAamulehti

Kirjallisuuden Finlandia-voittaja kehotti puheessaan juntteja opettelemaan ruotsia. Ministeri Sampo Terho vaati anteeksipyyntöä. Tässä pilapiirtäjä J. Sihdon näkemys asiasta.


Kommentit (3)

  • PäivitäpäAsenrteesi

    ”Tuohan on ikivanha rasistinen asenne. Jos ei osannut ruotsia, oli alempaa kansanosaa. Ennen se toimi sääty-yhteiskunnassa, mutta nykyään suomenruotsi on aika marginaalinen kieli.”

    Ei nuo asenteet ole mihinkään poistuneet, muuttuneet vaan: nykyään perussuomalaiset halveksivat kaikkia jotka eivät osaa ”pyhää pakkoenglantia”. Jos et osaa pakkoenglantia, olet auttamatta alempaa kansaosaa Nykysuomessa, koska et voi opiskella etkä käydä töissäkään!

  • ToisellaKotimaisella

    Jag tror att det finns liten tankefelet i det här bildet: enda språk som S.Terho bryr sig om är ”den heliga” tvångengelskan!!! Det måste varje barn lära sig, vill dom det eller inte och det finss inga andra språk i hans värld!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio