Rukajärvi oli oikeassa suorissa puheissaan

Lumilautailija Enni Rukajärven pronssimitali tuli niin vaikeissa olosuhteissa, että hän oli jättää leikin kesken. Jälkipeleissä hieman hämmästelyä herätti se, miten suoraan Rukajärvi ilmaisi kantansa kilpailun järjestämisestä vaikeissa tuuliolosuhteissa.

Rukajärven mielestä kisa olisi pitänyt perua. Myös valmentaja Antti Koskinen piti olosuhteita jopa vaarallisina.

Rukajärvi on kommenteissaan oikeassa. Urheilu ei ole niin pyhä asia, että sitä pitää harrastaa loukkaantumisen tai jopa vakavamman uhalla, eivätkä olympialaiset ole niin pyhä juhla, etteikö niiden järjestelyjä ja ratkaisuja saisi kritisoida.


Kommentit (1)

  • -A-

    ”Urheilu ei ole niin pyhä asia, että sitä pitää harrastaa loukkaantumisen tai jopa vakavamman uhalla, eivätkä olympialaiset ole niin pyhä juhla, etteikö niiden järjestelyjä ja ratkaisuja saisi kritisoida.”

    Juuri näin. Eri asia onkin, miten sen kritiikkinsä muotoilee sanoiksi ja millaisen kuvan itsestään ja maastaan antaa. Tässä suhteessa Ennille täydet pisteet, hän on esiintynyt hillitysti ja asiallisesti. ☺️

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio